Rákay Philip: Gyurcsányék jó tíz éve még egész mást mondtak + videó

A Gyurcsány család még céget is alapított azért, hogy kihasználja a kínai-magyar kapcsolatokban rejlő üzleti lehetőségeket – írta legújabb bejegyzésében Rákay Philip az origo.hu cikke szerint.

Forrás: origo.hu2021. 06. 13. 10:31
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2021. április 7. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnök-frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balos ellenzék most hevesen hergel Kína ellen, miközben korábban ők maguk is támogatták a keleti nyitást – írta legújabb bejegyzésében Rákay Philip.

A Gyurcsány család még céget is alapított azért, hogy kihasználja a kínai-magyar kapcsolatokban rejlő üzleti lehetőségeket. De az sem volt olyan régen, amikor éppen ők szorgalmazták a két ország közötti felsőoktatási együttműködés erősítését.

Ennyit a Gyurcsány-vezette baloldal szavahihetőségéről... – zárul a bejegyzés.

Az eredeti cikk elérhető az Origó oldalán.

(Borítókép: Gyurcsány Ferenc. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.