Rengetegen nézték a Bayer Show-t a Hír TV-n

Bayer Zsolt műsorát közel 200 ezren követték tegnap. Az adás nagyon magas, 3,8 százalékos közönségaránnyal ment a teljes, felnőtt lakosság körében.

Forrás: ORIGO2019. 06. 24. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magas nézettséget hozott vasárnap a Hír TV két műsora is. A 17 órás Híradó 3,2 százalékos közönségaránnyal ment a 18 év fölötti, azaz felnőtt lakosságnál mérve, a Nielsen adatai szerint: volt, hogy 91 ezren informálódtak épp ebből a hírműsorból. Ez hírcsatornáknál, egy nyári délutánon, öt órakor nagyon jó eredmény.

A Bayer Show pedig túlzás nélkül szenzációs eredményt hozott. Volt olyan perce, hogy a politikai show műsort 191 ezren nézték. A műsor nagyon magas, 3,8 százalékos közönségaránnyal ment a teljes, felnőtt lakosság körében.

A pénteki szórakoztató-politikai műsor, a Troll is nagy sikerrel ment a Hír TV-n. Szintén kiemelkedően magas, 3,1 százalékos közönségaránnyal ment a teljes, felnőtt lakosság tekintetében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.