Sajtóklub: Hülyét csináltak az ellenzéki képviselők a szavazóikból

Hadházy Ákos lyukas zoknijától ível az ellenzék szellemi teljesítménye a „folytaniig”, az ember egyszerűen nem tudja még elképzelni sem, hogy hogyan képesek folyamatosan alulmúlni magukat – így reagált a Sajtóklubban Bencsik András arra, hogy az MSZP-s képviselőknek nem sikerült helyesen leírni a fojtani szót. Bayer Zsolt nem érti, hogy Bangónénak és Kunhalminak is van diplomája, hogyan lehet, hogy nem tudnak helyesen írni. A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint erre az lehet a magyarázat, hogy pont akkor hiányoztak az iskolából.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 19. 10:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huth Gergely arról beszélt, hogy az ellenzék hetekig készült a nyitóülésre, amire az Index is segített azzal, hogy arról írt, hogy a „Parlamentben örökké véget ért a polgári világ', mostantól folyamatos lesz az obstrukció és az ellenállás. Ezek után pedig vártuk, hogy mi fog következni... hát ez.

A PestiSrácok főszerkesztője elkezdte sajnálni Soros Györgyöt, mivel a tőzsdespekuláns adott nekik pénzt, ideküldte hozzájuk Frans Timmermans-t, de egyelőre még mindig az LY vagy J kérdésnél tartanak.

Bayer Zsolt szerint szórakoztató, hogy ilyen dolgok történnek a Parlamentben, de közben elszomorítja az, hogy korábban Mikszáth Kálmán, Tiszák, Bethlenek ültek ott. Mikszáth Kálmántól eljutni Bangónéig nem egy diadalmenet – mondta a publicista.

Bencsik András úgy látja, hogy a kivonulással a képviselők nem intéztek el semmit, viszont közben hülyét csináltak a szavazókból. Szentesi Zöldi László szerint inkább ”hülyét pontos j-vel„.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.