Sajtóklub: Most nyugodt építkezési periódus következik

A Hír TV Sajtóklub című műsorában Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédéről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.

Forrás: Hír TV2020. 02. 18. 14:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Nekem, ami nagyon tetszett, hogy nem volt olyan forradalmi, mozgalmi programhirdetés, mint korábban előfordult. Ugyanis nagyon világosan értésre adta, hogy véget értek a kampányok és nyugodt építkezési periódus következik. Tehát az első, ami nekem így összegzésképpen leszűrődött, hogy egy kicsit lecsillapított bennünket – mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

- Ez egy nagyon jó beszéd volt, ezt azért leszögezhetjük. Különösen azért volt jó, mert gyakorlatilag minden olyan kritikát, ami bármilyen szempontból csak egy kicsit is figyelembe vehető volt az elmúlt évekkel kapcsolatban, azt most figyelembe vette a miniszterelnök és gyakorlatilag olyan beszédet mondott, amilyet eddig követeltek tőle. Persze másmilyet szerettek volna hallani, de ezek olyanok, hogy mindig megmondják, hogy a miniszterelnök milyen beszédet tartson, mit mondjon és hogyan mondja. A nagyon fontos az, ahogy az egyes társadalmi rétegek, az ott ülők, az otthon a TV képernyőjén nézők, mind-mind azt érezhette, hogy bár nincs túlságosan rózsás helyzetben az ország, nézve, hogy mi zajlik a világpolitikában, mégis reményt keltő volt, erőt adó volt – fogalmazott Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.