Schiffer András is a kínai vakcinát választotta

Úgy tűnik, az LMP alapítójának a baloldali hangulatkeltés ellenére sem volt kifogása a Sinopharm oltóanyaga ellen, hétvégén már focimeccsen is járt.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 05. 03. 11:54
null
Schiffer András az Illovszky Rudolf Stadionban. Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két Sinopharm után, feljutás előtt

– ezzel a címmel tette közzé Schiffer András közösségi oldalán azt a képet, amelyen éppen az Illovszky Rudolf Stadionban látható a Vasas fociklub szurkolói sáljával a nyakában. A kép a tegnapi mérkőzésen készülhetett, melyen háromgólos győzelmet aratott az angyalföldi csapat, melynek Schiffer is szurkolója. A Vasas ezzel pár fordulóval az másodosztályú mérkőzések lezárása előtt vezeti a tabellát.

Schiffer András az Illovszky Rudolf Stadionban
Fotó: Facebook

Úgy tűnik, az LMP alapítójának a baloldali hangulatkeltés ellenére sem volt fenntartása a kínai vakcinával szemben, így már mind a két oltását megkapta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.