Schmuck Andor: Fennáll az MSZP felelőssége az álmentős kamuvideó ügyében

Németh Athina egy beteges hazudozó, egy mentálisan sérült ember, ezt már a lánya is elismerte.

Veres László István
2020. 06. 20. 14:45
null
Korózs Lajos Németh Athina álmentős történetére építette fel a hazug propagandavideót Forrás: ATV/YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Athina egy beteges hazudozó, egy mentálisan sérült ember, ezt már a lánya is elismerte. Az azonban a gátlástalanságát bizonyítja, hogy állításaival olyanoknak okoz újabb fájdalmat, akik nemrégiben veszítették el egy közeli hozzátartozójukat – jelentette ki lapunk megkeresésére Schmuck Andor. A Tisztelet Társasága elnöke kifejtette: az álmentős kamuvideó tanulsága a politika számára kettős: egyrészt az, hogy mindig alaposan ellenőrizni kell a forrásunk hitelességét, másrészt pedig, hogy bocsánatot kell kérni, ha hibáztunk. Az a politikus pedig, aki bár tisztában van vele, hogy tévedett, és mégsem kér bocsánatot, bűnt követ el.

Azzal kapcsolatban, hogy 2014-ben a Facebookon posztolt egy idős emberekkel teli teremből, ahol bejegyzése szerint dr. Németh Athina orvos tartott előadást, Schmuck Andor közölte: csupán a Tisztelet Társaságának előadótermét biztosították a rendezvényhez, amelyet nem ők, hanem egy nyugdíjasklub szervezett, és a vendéget is a klubtagok hívták meg. Az egykori politikus hangsúlyozta, bár idén húsz éve, hogy kizárták a szocialista pártból, mégsem feltételezi, hogy Korózs Lajos, illetve a felvételt jóváhagyó pártvezetés a tudatos félrevezetés szándékával készítette volna a videót.

Azonban úgy véli, azzal, hogy gyászoló emberek sebeit tépték fel az ellenőrizetlen állítások tényként való közlésével, fennáll az MSZP felelőssége, és bocsánatot kellett volna kérniük mindazoktól, akiknek fájdalmat okoztak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.