Skuczi Nándor vezeti a kormánypártok Nógrád megyei választási listáját

A Fidesz nógrádi elnöke elmondta: fontos szempont, hogy ki mennyit dolgozott a megyéért, az előző ciklusban végzett munkája alapján pedig természetes volt, hogy Skuczi Nándor a listavezető.

Forrás: MTI2019. 10. 03. 12:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balla Mihály elmondta: fontos szempont, hogy ki mennyit dolgozott a megyéért, az előző ciklusban végzett munkája alapján pedig természetes, hogy a kormánypártok listavezetője Skuczi Nándor.

A képviselőjelöltek közül Barna János, a közgyűlés jelenlegi alelnöke, valamint Percsina Norbert, Laczkó Roland, Varga Béla, Meló Ferenc, Molnár Sándor, Rigó Dávid, Király Attila és Danyi Attila szerepel a lista első felében.

Skuczi Nándort 2014 októberében választották a megyei közgyűlés elnökévé, azt megelőzően a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatalának vezetője volt.

Balla Mihály kiemelte, a megyei önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 45 milliárd forintnyi forrásának felhasználásáról döntött a most véget érő ciklusban. Erre hivatkozva kérte, hogy a választók a Fidesz-KDNP listájára szavazzanak, mert – mint fogalmazott – gyakran tapasztalták, hogy az ellenzéki képviselők nem támogatták teljes mellszélességgel a területfejlesztési programot.

Becsó Zsolt, a Fidesz salgótarjáni választókerületi elnöke a területfejlesztés legfontosabb egységének nevezte a megyei önkormányzatot. Az elmúlt öt évet sikeresnek tartja, mert nincs olyan település Nógrádban, ahol ne történtek volna fejlesztések.

Sikerült új alapokra helyezni Nógrád és a szlovákiai Besztercebánya megye kapcsolatát; a megyei önkormányzat által évek óta szervezett programok erősítik a nógrádi identitást – sorolta a további eredményeket a politikus, aki azt kérte a választóktól, tiszteljék meg bizalmukkal a pártszövetség megyei listáját, hogy folytathassák a megkezdett munkát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.