Bécsi terror: összehívták idehaza a nemzetbiztonsági bizottságot

A jobbikos elnök azért hívta össze a testületet, hogy kiderüljön, hogyan változott Magyarországon a terrorfenyegetettség szintje.

Magyar Nemzet
2020. 11. 03. 14:31
STUMMER Jnos
Budapest, 2019. oktber 23. Stummer Jnos, a Jobbik alelnke beszdet mond a prt oktber 23-i, az 1956-os forradalom s szabadsgharc 63. vforduljn rendezett megemlkezsn a VIII. kerleti Corvin kzben 2019. oktber 23-n. MTI/Mnus Mrton Fotó: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Stummer János, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának jobbikos elnöke összehívja a testületet” – tudatta közleményében a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A rendkívüli ülésre meghívót kap az Alkotmányvédelmi Hivatal, az Információs Hivatal, a Terrorelhárítási Központ, a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat. Stummer János a kommünikében úgy fogalmaz, hogy „újabb terrortámadás rázta meg Európát hétfőn este, ezúttal Magyarország közvetlen közelében. Annak érdekében, hogy kiderüljön, van-e magyar érintettsége a terrorcselekménynek, illetve hogyan változott Magyarországon a terrorfenyegetettség szintje, elnöki jogkörömben eljárva összehívom az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának rendkívüli ülését. Egyúttal részvétünket fejezzük ki az áldozatok hozzátartozóinak!”

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.