Szabó Dávid József: Politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben

Szabó Dávid József szerint a döntéssel kirajzolódik a bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző erők közötti európai határ, és elkezdődött egy hadjárat az illegális migrációt nem támogatók ellen.

Forrás: MTI2019. 10. 01. 10:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olyan vádpontokban találták bűnösnek Trócsányi László uniós biztosjelöltet és a román jelöltet is, amelyek a saját országukban jogszerűnek számítanak, ebből is látszik, hogy politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben – mondta Szabó Dávid József külpolitikai elemző kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A szakértő emlékeztetett: Trócsányi László egykori igazságügyi miniszter már korábban felfüggesztette ügyvédi tevékenységét, sőt nemrégiben el is adta részesedését a saját nevével fémjelzett ügyvédi irodából.

„Attól, hogy egy ügyvédi irodán rajta van az egykori alapító partner neve, az nem azt jelenti, hogy bármilyen anyagi haszna származik belőle” – mondta.

Szabó Dávid József szerint a döntéssel kirajzolódik a bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző erők közötti európai határ, és elkezdődött egy hadjárat az illegális migrációt nem támogatók ellen. Ez két fronton zajlik: a kötelező kvóta ismételt felvetése az egyik, a másik pedig a jogállamisági kérdések emlegetése – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.