Szabó Tímea nagyon csúnyán leszerepelt

Besült a humorágyú.

2021. 04. 28. 8:20
SZAB Tmea
Budapest, 2021. április 26. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. április 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke nagyon vicces kedvében volt. A kormány által pár napja nyilvánosságra hozott vakcinahatékonysági táblázat kapcsán tett közzé egy humorosnak, amolyan odamondósnak szánt posztot, amivel az volt a szándéka, hogy egyszerre rúg bele a kormányba és Schmitt Pálba.

„Kiderült: a magyar kormány egy orosz oldalról másolta a hamis vakcinatáblázatot. Schmitt Pált sejtem az ügy mögött” – írta a Facebookjára.

Valamiért úgy gondolta, hogy ez vicces és jó móka. Innen üzenjük Tímeának, ez nem vicces, főként pandémia idején nem, amikor a kicsinyes politikai érdekeket háttérbe kell(ene) szorítani, mert most csak az emberéletek számítanak, és az oltás életet ment. Nincs itt az ideje a politikai játszmáknak!

A baloldal azonban napról napra bizonyítja, minden egyes megnyilatkozásával, hogy számukra a magyar emberek élete kevesebbet ér, mint a saját politikai céljaik.

Csak a tisztánlátás végett, lássuk a tényeket.

A kormány által nyilvánosságra hozott adatsor nem veszi figyelembe az érintettek életkorát, társbetegségét, de senki sem állította az ellenkezőjét.

Ez egy adatsor a vakcinák Magyarországon mért eredményeiről.

Ellenben az alábbi mondatokat ajánljuk Szabó Tímea szíves figyelmébe, amennyiben a gonoszságtól és a gyűlölettől még képes normálisan látni és megérteni bármit is:

„[...] Rendkívül hatékonyak a Magyarországon használt vakcinák – mondta el a Mandinernek Rusvai Miklós virológus. A kormányzat által nyilvánosságra hozott adatok alapján kiviláglik: a vakcina mindkét dózisával oltottak 11,6-szor ellenállóbbak voltak a megbetegedéssel és 8,3-szoros eséllyel kerülték el a legrosszabbat, mint azok, akiket egyáltalán nem, vagy csak az első dózissal oltottak [...]”

A lényeg tehát az, hogy valamennyi Magyarországon használt vakcina jó és hatásos.

Szabó Tímea olcsó, kicsinyes poénjára pedig nem vagyunk kíváncsiak, egyrészt azért, mert ritka gyengék és rosszak, másrészt pedig még a baloldal mostani meglehetősen alacsony színvonalához képest is méltatlanok és szégyenteljesek.

A Párbeszéd mindig zilált fröcsögő bajnoka az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásaival csak annyit ér el, hogy csúnyán lejáratja az amúgy is mérhetetlen pártját és természetesen saját magát is.

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 26-án. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.