Számíthatnak a civilek a Századvégre

A Budapesti Civil Információs Centrum segít a helyi civil szervezeteknek abban, hogy könnyebben alkalmazkodhassanak a megújult működési környezethez, és erősíti az együttműködéseiket.

Magyar Nemzet
2020. 02. 03. 9:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Századvég elkötelezett a valódi civilek mellett, ezért a jövőben is segíti őket a Budapesti Civil Információs Centrumon (Budapesti CIC) keresztül – közölte a Századvég Alapítvány a civilek napja alkalmából szombaton.

A Budapesti CIC segít a helyi civil szervezeteknek abban, hogy könnyebben alkalmazkodhassanak a megújult működési környezethez, és erősíti az együttműködéseiket – írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

A kommünikében hangsúlyozták, hogy egy ilyen rendszer nem pályázatról pályázatra él, legfeljebb csak kismértékben függ az állami forrásoktól, letisztultabban és reálisabban tud gondolkodni a céljairól és egyértelműen meg tudja fogalmazni a küldetését, tevékenységével pedig létező és megoldásra váró társadalmi problémákra válaszol.

A civil szervezetek felelősségvállalása, társadalmi munkája, jelenléte nélkülözhetetlen a mindennapokban, tevékenységük kiegészíti és összeköti az állami szereplőket, a vállalkozásokat és a társadalmat – indokolta a Századvég Alapítvány a civil szervezetek támogatását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.