Szánalmas és átlátszó politikai cirkusz volt, ami ma lezajlott

A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, betiltották a magyar kormány beszédét – így reagált a Fidesz csütörtök délután az MTI-nek az aznapi EP-vitára és az ellenzék nyilatkozataira.

Forrás: MTI2020. 05. 14. 17:47
null
Brüsszel, 2020. március 10. A tüdõgyulladást okozó új koronavírus járványáról rendezett vita az Európai Parlament brüsszeli üléstermében 2020. március 10-én. MTI/EPA/Olivier Hoslet Fotó: Olivier Hoslet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szánalmas és átlátszó politikai cirkusz zajlott ma” – fogalmazott a kormánypárt, hozzátéve: „ugyanazok, akik a bevándorláspolitika és a határkerítés miatt támadják Magyarországot, ma újabb politikai vitát provokáltak ki az Európai Parlamentben.

A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, még azt sem hagyták, hogy a magyar kormány képviseltesse magát a vitában, betiltották a magyar kormány beszédét.”

„Ilyen utoljára Közép-Európában a kommunizmus alatt történt. Szégyen, hogy Magyarország megtámadásához a magyar baloldal ismét asszisztál”

– írta a Fidesz.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.