Századvég: A baloldali szavazók 70 százaléka elutasítja a migrációt

A Századvég jogi szakértője szerint Magyarországon a baloldali szavazók mintegy 70 százaléka elutasítja azt a bevándorláspárti politikát, amelyet az MSZP kongresszusán résztvevő Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának (PES) választási csúcsjelöltje képvisel.

Forrás: MTI2019. 02. 16. 15:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ifj. Lomnici Zoltán az M1 aktuális csatornán szombaton kiemelte, a magyarok 91 százaléka a migráció helyett családpolitikával oldaná meg a demográfiai problémákat, az MSZP szavazóinak 77 százaléka szintén ezt szeretné. Szerinte más európai országokban is jelen van az a gondolat, hogy nem bevándorlók betelepítésével kell kezelni a demográfiai problémákat.

Európában a születési ráta 1,6 százalék, egy civilizáció fennmaradásához viszont 2,1 százalék kell – ismertette, hozzátéve, a muszlimok körében ez 3,2 százalék.

Mint mondta, a következő 35 évben Európában 40 millióval kevesebben fognak élni, Afrika lakossága viszont 1,5 milliárddal, Ázsia lakossága pedig egymilliárddal nő majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.