Szegednél is megpróbált bejutni az országba egy migráns

A határsértőt a rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Forrás: police.hu2020. 08. 16. 14:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték – írja honlapján a rendőrség.

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2020. augusztus 16-án 12 óra 20 perckor egy határsértőt tartóztattak fel a város külterületén. Ellenőrzése során a férfi marokkói állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz – olvasható a Police.hu oldalon.

Lefülelték a rendőrök a határsértő migránst Röszkénél

A rendőrség korábban arról számolt be, hogy egy másik migráns jogellenesen próbált meg bejutni az országba Röszkénél. A rendőrök ezt az illegális bevándorlót is feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.