Szembesítés Varju László botrányt keltő nyilatkozatával

Szombati számunkban dokumentumértékkel felérő, nagy ívű publicisztika cáfolja a Demokratikus Koalíció képviselőjének azon szavait, miszerint 2006-ban, a Gyurcsány-kormány idején demokrácia volt és szabadon lehetett tüntetni, ma viszont már nem lehet tüntetni és sztrájkolni, mert a hatalom és az alaptörvény megakadályozza.

2020. 11. 06. 14:17
VARJU Lszl
Budapest, 2020. november 3. Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. november 3-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnap megjelenő írásunk szerzője maga is a 2006-os rendőrterror elszenvedője. Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselőt 2006. október 23-án a Rákóczi út és a Síp utca sarkán a rendőrök körbeállták és gumibottal és tonfával összeverték. Súlyos fejsérülést szenvedett, eltört a lapockája és sérülései miatt átmeneti amnéziában szenvedett.

Révész Máriusz
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Amennyiben a kedves olvasó kíváncsi arra, hogy pontosan mi áll a megdöbbentő erejű korabeli jegyzőkönyvekben, annak részleteire, hogy Budapest utcáin gyakorlatilag embervadászat folyt és tömegével börtönöztek be, ítéltek el és vertek véresre ártatlan járókelőket, valamint arra, hogy egy fejbe lőtt és örökre megnyomorított fiatalember miként vetett véget életének, holnap is keresse és vásárolja a Magyar Nemzetet!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.