Szintet léptek a brüsszeli bevándorláspárti bürokraták

Mindent láttunk már a brüsszeli bevándorláspárti bürokratáktól, de olyan jelenséggel még nem találkoztunk, hogy egy nyilvánosságra került titkos dokumentum szerint az Európai Bizottság jogi szolgálata azon dolgozik, hogy milyen hivatkozásokkal lehet elérni a migrációs csomag kötelezővé tételét – hívta fel rá a figyelmet Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának keddi adásában.

Forrás: ECHO TV2019. 03. 19. 11:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás emlékeztetett, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben kérte számon a bürokratákat a titkos dokumentumról, ami bizonyítja azt, hogy korábban hazudtak a bevándorláspárti tervekről.

A külügyi államtitkár a legveszélyesebb bevándorláspárti dokumentumnak nevezte az ENSZ globális migrációs csomagját, mert annak értelmében világszinten szerveznék meg a migrációt. A csomagot Brüsszel is támogatta és azt hangoztatta, hogy nem lesz kötelező, csupán ajánlásokat fogalmaz meg.

Adott a világ legveszélyesebb migránspárti dokumentuma, adott az, hogy erről azt mondják, nem lesz kötelező, de kilenc uniós tagállam így sem szavazta meg, majd kiderül, hogy van egy titkos dokumentum, amit az Európai Bizottság jogi szolgálata készített és azt vizsgálja, hogyan lehet a migrációs csomagot kötelezővé tenni – emelte ki Menczer Tamás.

A kiszivárgott dokumentumnak az a következtetése a politikus közlése szerint, hogy igenis kötelezővé kell tenni az összes uniós tagállam számára. Erre mondta Szijjártó Péter, hogy fény derült Brüsszel legnagyobb hazugságára.

A külügyi tárca határozott álláspontja szerint hazánk nem fogja az ENSZ-csomag pontjait végrehajtani. Menczer Tamás hozzátette: a magyar külügyminiszter felszólította a brüsszeli bürokratákat, hogy hozzák nyilvánosságra az összes titkos dokumentumot, de legfőképpen fejezzék be ezeknek a gyártását.

Nehéz Attila műsorvezető felvetésére, hogy jogilag mire lehet számítani, ha a migránspárti politikusok mégis érvényt szereznek annak, hogy végre kell hajtani a migrációs paktumot, a külügyi államtitkár leszögezte, a kormány bele fog állni a harcba, hiszen tudomásul kell venni, hogy a bevándorlás és annak szabályozása tagállami hatáskörbe tartozik.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.