Szolgálatba tartó nyomozó buktatta le a tolvajokat

Szolgálatba tartó nyomozó buktatta le a tolvajokat Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 08. 29., szo – 09:38 A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a lopással gyanúsítható helyi lakosokat.

Forrás: MTI2020. 08. 29. 11:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a lopással gyanúsítható helyi lakosokat.

Szolgálatba tartott 2020. augusztus 28-án hajnalban Simon Sándor címzetes rendőr főtörzszászlós, amikor a megyeszékhely belvárosában felfigyelt két, korábbi büntetőügyekből ismert fiatalra.

A nyomozó látta, hogy mindkét fiúnál nagyértékű kerékpár van, és ez gyanússá vált. A főtörzszászlós szolgálatba helyezte magát, és intézkedést kezdeményezett a fiatalokkal szemben.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy az egyik kétkerekű kosarában tablet, márkás ruhaneműk, drága alkoholos italok vannak, amik feltehetően bűncselekmény elkövetésből származnak.

A nyomozó telefonon erősítést kért, és a helyszínre érkező egyenruhások előállították a fiúkat a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. A rendőrök kiderítették, hogy az egyik – közel százezer forint értékű – biciklit az éjszaka folyamán egy társasház mélygarázsában lévő tárolóból lopták el.

A 14 éves és a 18 éves kecskeméti fiatalt a nyomozók kihallgatták, lopás bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták, és adatgyűjtést végeznek a többi sértett felkutatása érdekében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.