Szombaton nyílt napot tart a Mathias Corvinus Collegium a fővárosban

Forrás: MTI2020. 01. 16. 21:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton, január 18-án nyílt napon tájékozódhatnak a társadalomtudományok iránt érdeklődő budapesti diákok a Mathias Corvinus Collegium (MCC) iskola mellett végezhető, ingyenes kurzusairól – közölte a kollégium programvezetője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Wittmann Zsolt közölte: a tehetséggondozó programra január 31-ig várják a magyarországi és a külhoni magyar, 14 és 19 év közötti középiskolások jelentkezését.

Elmondta: a program többek között e-learning-kurzusokra épít, és olyan tudományágakkal – közgazdaságtan, jog, pszichológia, nemzetközi tanulmányok – foglalkozik, amelyekkel a középiskolai tananyagok ritkán foglalkoznak. Jelentkezni online, egy űrlap kitöltésével és egy másfél oldalas könyv- vagy filmkritikával lehet.

A programról és a jelentkezés menetéről az érdeklődők az intézmény honlapján olvashatnak bővebben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.