Szombattól az új állomásról indulnak az Árpád hidat érintő járatok

Szombattól az új – a főváros XIII. kerületében lévő Árbóc utcai –, végleges helyükről indulnak a Volánbusz Árpád hidat érintő járatai; ezzel megszűnik a Visegrád utcai ideiglenes végállomás.

Forrás: MTI2020. 07. 30. 10:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Volánbusz Zrt. csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a bérletpénztár az új AGORA épületegyüttesben, az A épület földszintjén található.

Az utasok még gyorsabb kiszolgálására a bejárat mellé két jegy- és bérletkiadó automata kerül, és a Visegrádi utca elejéről is hamarosan áthelyeznek a B épület mellé további két berendezést.

Az eredeti Árpád híd autóbusz-állomás 2015-ben a területre tervezett irodafejlesztések miatt költözött át ideiglenes helyére. Az építkezés alatt a Volánbusz pénztárai és szolgálati helyiségei az Árpád Center irodaházban, az autóbuszok megállóhelyei pedig az Árbóc utca–Visegrádi utca csomópontjában létesített állomáson kaptak helyet – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.