Szombattól egy hónapig módosított menetrend szerint jár a ráckevei HÉV

Forrás: MTI2019. 10. 04. 18:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombattól november 10-ig módosított menetrend szerint közlekednek a ráckevei, 6-os HÉV-szerelvények pályafelújítás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A szakemberek Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között dolgoznak a pálya felújításán, emiatt a megszokottól eltérő időpontokban indulnak el a szerelvények. A részletes menetrend a BKK honlapjáról tölthető le.

Emellett október 19-én és 20-án a 6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külső állomásig, Ráckeve, illetve Tököl felől József Attila-telep megállóhelyig lehet utazni a szerelvényekkel. Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között pótlóbusz jár H6-os jelzéssel, amelyre a dunaharaszti, taksonyi, szigethalmi és szigetszentmiklósi Volánbusz-megállókban lehet felszállni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.