Születésnapon a születés ellen kampányolt

Az egyik legsötétebb abortuszpárti szervezet támogatására szólított fel Cseh Katalin.

Forrás: Karc FM2019. 07. 03. 13:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi vihet rá valakit arra, hogy a saját születésnapján egy szélsőségesen abortuszpárti szervezet támogatására szólítsa fel a támogatóit? – többek között erre a kérdésre keresték a választ a Karc FM Az igazság órája című műsorában. Ismert: az Alapjogokért Központ vette észre, hogy néhány napja Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője a születésnapján az abortuszklinikák hálózatát üzemeltető Planned Parenthood támogatására szólította fel a követőit.

A Planned Parenthoodot volt az a szervezet, amely azzal bukott le, hogy abortált magzatok szerveivel kereskedik. Mindez világosan kiderül például ebből a videóból. Külön módszereket fejlesztettek ki arra, hogy a terhesség megszakításnál a magzatok eladni kívánt testrészei minél kevésbé sérüljenek. Azzal is dicsekedtek, hogy van olyan emberük, aki a terhesség 24. hetéig is elvégzi az abortuszokat. Egy ilyen szervezet támogatására szólított fel tehát a momentumos Cseh Katalin.

Közben elhagyhatta a kórházat az a baba, aki San Diego-ban jött világra császármetszéssel, mindössze 245 grammos súllyal, édesanyja terhességének 23. hétében. Decemberi születése óta nem léptek fel nála semmilyen ilyenkor szokásos komplikációk, teljesen egészséges, úgyhogy a múlt szerdán hazatérhetett. Az ő esetéről itt található egy videó.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között. A műsor legutóbbi vendégei voltak: Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Tanácsa igazgatója, a műsor állandó házigazdája, Szántó Miklós az Alapjogokért Központ igazgatója, és Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. A szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

A legfrissebb adás IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.