Táblagépeket kapnak az egészségügyi szakdolgozók

Számos felajánlás érkezett a kamara márciusban közreadott jótékonysági célú hirdetményére.

Magyar Nemzet
2020. 05. 25. 19:37
null
Forrás: burst.shopify.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezer táblagéppel ismeri el és köszöni meg a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) azon egészségügyi szakdolgozók szolgálatát, akik gyermekeiket hátrahagyva a lakosság szolgálatában végzik munkájukat a koronavírus-járvány időszakában.

Számos felajánlás érkezett a kamara márciusban közreadott jótékonysági célú hirdetményére. A mostani adomány célja, hogy segítsék a szakdolgozók gyermekeinek részvételét a távoktatásban.

Az adományra az egészségügyi szakdolgozók pályázat benyújtásával jelentkezhettek. Összesen 3500-an pályáztak, és közülük mintegy 2250-en feleltek meg mindenben a feltételeknek. A győztesekről a kamara országos elnöksége által kialakított objektív értékelési szempontok alapján – a területi szervezetek létszámarányait is figyelembe véve – döntöttek.

Az 588 győztes többsége az ápolás különböző területeiről, valamint az otthoni szakellátásból – szakápolás és gyógytorna – került ki, de jelentős számban (144-en) jutottak új eszközökhöz a mentésügyben dolgozók és a sürgősségi ellátásban tevékenykedők is. A további 268 díjazott szakember a kamara másik 11 szakmai tagozatába tartozik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.