Támadja a miskolci baloldal a kormány újranyitási tervét

A kormánypártok szerint a baloldal helyben alkalmatlan a védekezés megszervezésére és a város vezetésére.

2021. 05. 05. 13:07
null
A kormánypártok szerint Miskolc vezetése alkalmatlan a feladatára Forrás: Fidesz Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tudatos és aljas propaganda akció a miskolci baloldal szerint a kormány újranyitási terve, erről Simon Gábor, az MSZP és a Velünk a Város frakcióvezetője nyilatkozott nemrégiben közösségi oldalán – emelte ki szerdán sajtótájékoztatón a miskolci Fidesz frakcióvezetője. Nagy Ákos hozzátette: Simon szerint becsapják az embereket, és úgy csinálnak mintha bármilyen folyamat kedvezően alakulna.

Simon Gábor a Facebookon keresztül támadta a kormányt
Fotó: Facebook

– Az igazság ezzel szemben az, hogy hetek óta csökken a regisztrált fertőzöttek száma Magyarországon, napról napra kevesebb a kórházban ápolt beteg.

Az első oltással beoltottak száma jóval több, mint 4 millió felett van, és folyamatosan postázzák a védettségi igazolványokat is, hogy minél több ember térhessen vissza korábban megszokott életéhez.

A védőoltás mindenkinek ajánlott, és bármivel jobb oltani, mint semmivel – hangsúlyozta a kormánypárti politikus. Nagy Ákos felidézte Szekanecz Zoltán egyetemi tanár, a Debreceni Egyetem ÁOK, Belgyógyászati Intézet főorvosa nyilatkozatát, aki úgy fogalmazott, hogy „a Covid-19 pandémia elleni védekezésben is a vakcina az elsődleges fegyver, ezért is súlyos felelőtlenség az oltásellenesség minden formája, mert ez a különböző okokból megjelenő magatartás megbocsáthatatlan vétek az emberiség egészsége ellen”.

A fideszes frakcióvezető rámutatott arra, hogy ebben a miskolci baloldalnak is súlyos szerepe van, a politikusaik már több fórumon is bizonyították, hogy alkalmatlanok a védekezés megszervezésére.

A kormánypártok szerint Miskolc vezetése alkalmatlan a feladatára
Fotó: Fidesz Miskolc

Molnár Péter, a KDNP frakcióvezetője a sajtótájékoztatón elmondta: a miskolci baloldal álságos megtévesztést és sunyi viselkedést tanúsít, nem akarja, hogy a vendéglősök és üzlettulajdonosok mielőbb talpra álljanak. – Az a miskolci baloldal támadja a magyar kormány újranyitási tervét, a világszerte sikeres és elismert oltási kampányát, akik abszolút kaotikus viszonyokat teremtettek a tömegközlekedésben, ezáltal jelentősen növelve a járványveszélyt. Úgy tűnik, a miskolci baloldal szerint minél rosszabb, annál jobb – fejtette ki Molnár Péter.

Hozzátette: ezért támadják a kormány újranyitási tervét, miközben Miskolcon egy vízvezeték szerelő irányítja az egészségügyi bizottságot, aminek a második embere egy „B” kategóriás humoristából avanzsált vadasparki szóvivő.

A KDNP frakcióvezetője jelezte: szerintük az oltás nemzeti ügy, és nem lehet a pártpolitika eszköze, míg a baloldal az összefogás és a járvány mielőbbi legyőzése helyett sajnos csak a saját politikai céljait helyezi előtérbe.

A politikus üzent is a miskolci baloldalnak, hogy becsapja az embereket, játszik a miskolciak életével, és ellehetetleníti a vállalkozók mielőbbi talpraállását. – Sunyi módon egyszer nyitást, aztán zárást akarnak, miközben egyre nagyobb válságba taszítják Miskolcot és a miskolci embereket. A miskolciak még emlékeznek arra, hogy tavaly jelentős késéssel kaptak védőmaszkokat a járvány első hullámában, mert Önök valószínűleg már akkor is elbagatelizálták ennek jelentőségét – mutatott rá Molnár Péter. Hozzáfűzte: mára a miskolci baloldal egyértelműen bebizonyította, hogy alkalmatlan nemcsak a védekezés megszervezésére, hanem a város vezetésére is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.