Támadják Trócsányi kinevezését

Magyar Nemzet
2019. 09. 20. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Trócsányi László szomszédság- és bővítéspolitikai uniós biztosi kinevezése a Soros-terv útjában áll, ezért támadják a bevándorláspárti erők – jelentette ki tegnap a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve. Nacsa Lőrinc szerint azért ekkora az ellenállás, mert a migránspárti politikusok és szervezetek is pontosan tudják, hogy a Trócsányi Lászlónak szánt pozíció kulcsfontosságú a migráció szempontjából is.

– Felháborító, hogy a Soros-hálózat ismét, immár sokadjára be akar avatkozni az uniós döntéshozatalba – jelentette ki Nacsa Lőrinc, aki lehangolónak nevezte, hogy a magyar ellenzéki pártok is támadják a magyar jelöltet.

Trócsányi Lászlót egyébként október 1-jén hallgatja meg az Európai Parlament (EP) külügyi bizottsága, közölte a képviselő-testület házbizottságaként működő, úgynevezett Elnökök Értekezlete, amely 17-én értékeli a meghallgatások eredményeit.

Az Európai Bizottság végleges összetételét tükröző listáról október 23-án szavaz az EP, de végül az EU-tagországok csúcsvezetőit tömörítő Európai Tanács nevezi ki a bizottságot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.