Tarlós István: Ez egy szennyes kampány volt, ellenzéki horrortörténetekkel

A főpolgármester kampányzáróján emlékeztetett, a Karácsony vezette Zuglóban fizetésképtelenségi eljárást kezdeményeztek, és ha a főváros nem küld 3,8 milliárdot, a kerület működésképtelen lenne.

2019. 10. 12. 16:04
TARLS Istvn
Budapest, 2019. oktber 12. Tarls Istvn fpolgrmester, a Fidesz-KDNP fpolgrmester-jelltje kampnyzr sajttjkoztatt tart a Vroshzn 2019. oktber 12-n. MTI/Sos Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szennyes kampány volt, ellenzéki horrortörténetekkel, kispesti önfeljelentéssel – mondta a főpolgármester kampányzáró tájékoztatóján a Városházán. Ezek azonban az ellenzék ügyei, nekik Karácsony Gergely a vezetőjük – tette hozzá a városvezető.

Ezzel szemben volt egy Borkai-ügy, melyben én szólaltam fel először – fogalmazott Tarlós István. Azt gondolom, hogy amit Borkai Zsolt tett, az védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan.

A másik, amit mondani szeretnék, hogy mindez jogosan háborított fel sok olyan embert, akik nem a jelenlegi ellenzékkel szimpatizálnak és nem őket szeretnék hatalomra juttatni. A felháborodásuk jogos, most mégis arra kérek mindenkit, hogy döntésüket fontolják meg, hiszen a tét ennél sokkal nagyobb – fejtette ki Tarlós István. Arról kell dönteni, hogy a város határozott kezekben maradjon, vagy eluralkodjon a káosz – tette hozzá a főpolgármester.

Tarlós István tételesen reagált a Karácsony Gergely pénteki kampányzáróján elhangzottakra is. Többek között visszautasította, hogy a kormány bábja lenne, hiszen a főváros számára előnyös megállapodást harcolt ki a miniszterelnökkel.

Tarlós István emlékeztetett, a Karácsony vezette Zuglóban fizetésképtelenségi eljárást kezdeményeztek, és ha a főváros nem küld 3,8 milliárd forintot, a kerület működésképtelen lenne.

A főpolgármester hangsúlyozta, a kampányban inkább az eredményekről és elképzelésekről kellett volna beszélni.

A teljes sajtótájékoztató megtekinthető a Hír TV weboldalára, illetve youtube csatornájára kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.