Templomrongálót fogtak a rendőrök

A gyanúsított alkoholos filctollal összefirkált egy műemléknek számító XII. kerületi templomot.

Forrás: police.hu2020. 04. 16. 18:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hegyvidéki rendőrök rongálás miatt indítottak eljárást egy 47 éves férfi ellen – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2020. április 14-én délután érkezett bejelentés, hogy egy férfi alkoholos filctollal összefirkált egy műemléknek számító XII. kerületi templomot. A férfi a templom falára személyes dolgokat írt fel.

A rendőrök negyed órán belül azonosították és a közelben elfogták a 47 éves K. Gábort, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A BRFK XII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Gábort rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte és megbánta; kihallgatásakor elmondta a nyomozóknak, hogy vállalja, hogy letisztítja a templomról a feliratokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.