Több mint egy kilogramm metamfetamint talált a rendőrség Bezenyén

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt nyomoz a rendőrség két szlovák állampolgárral szemben, akinek bezenyei otthonában több mint egy kilogramm metamfetamint találtak.

2019. 09. 18. 10:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség honlapjára szerdán felkerült közlemény szerint a Győr-Moson-Sopron megyei Bezenyén lakó gyanúsítottak a kristályt Ausztriában értékesítették. A 39 éves nőt és a 27 éves férfit hétfőn fogták el házukban.

A gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt metamfetamin feketepiaci értéke körülbelül 13 millió forint.

A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint a szlovák és az osztrák társszervekkel folytatott együttműködés és bűnügyi információcsere eredményeként bizonyítható, hogy a két gyanúsított korábban legalább 1,6 kilogramm metamfetamint adott el Ausztriában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.