Több utat is lezártak az árvíz miatt Borsodban

Több utat lezártak az áradó Sajó és Hernád mentén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében csütörtökön – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel.

Forrás: MTI2020. 10. 15. 10:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint a Sajó áradása miatt lezárták a Putnokról Sajóvelezdre vezető út egy szakaszát, valamint a Sajóvelezdről Vadna felé vezető utat.

A lezárt szakaszok a 26-os főúton át kerülhetők el, Sajóvelezdre jelenleg csak Királd vagy Sajómercse felől lehet bejutni. A közelben a Sajógalgócba vezető utat is víz borítja, oda jelenleg csak egy földúton lehet eljutni. Nem járható továbbá a 26-os főútról Sajókazára vezető út, ott Múcsony felé kell kerülni.

Árad a Hernád is, ami a Novajidrány és Vizsoly közötti utat árasztotta el, ezért azon lehetetlenné vált közlekedni. Encs vagy Gönc felé kerülhetnek a közlekedők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.