Toplistás körözött bűnöző kezén kattant a bilincs

A győri és a pécsi rendőrök példás együttműködése során, közösen fogták el a körözött férfit.

Forrás: POLICE.HU2020. 09. 02. 19:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szeptember 1-jén Pécs belvárosában fogott el egy többszörösen körözött férfit.

A 40 éves elkövető különböző álneveket használva bujkált az ország számos régiójában, legutóbb Győr környékén. Üzletembernek, diplomatának, esetenként orvosnak kiadva magát élte a mindennapjait, miközben a Debreceni Törvényszék, a Fővárosi Törvényszék és számos rendvédelmi szerv adott ki ellene elfogatóparancsot.

Az elfogott férfit a rendőrök átadták a büntetésvégrehajtási intézet munkatársainak, így az ellene folyamatban lévő büntetőeljárások mellett megkezdte a több mint nyolcéves börtönbüntetését, amit az igazságszolgáltatási szervek csalás, csődbűncselekmény és egyéb gazdasági bűncselekmények miatt szabtak ki – írja a Police.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.