Tovább szépül a Millenáris

2019. 10. 11. 19:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október 11-én befejeződött a Millenáris Széllkapu beruházásának első üteme, s a II. kerületi önkormányzat tájékoztatása szerint a fejlesztéssel megújult a „régi” Millenáris Park is, mely február óta a Nemzeti Táncszínháznak is otthont ad.

– A környéken végeztek az utak és a járdák felújításával, így megszűntek a közlekedést nehezítő lezárások. A zöld pihenőpark teljes területén összesen 13 ezer négyzetméternyi felületen 328 előnevelt fa és a közel 700 négyzetméteres tó is a kikapcsolódást szolgálja.

A nagyobb gyerekeknek ügyességet fejlesztő akadálypálya-rendszert építettek – olvasható a lapunkhoz eljuttatott közleményben. A park sajtóbejárásán részt vett Varga Mihály pénzügyminiszter és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselői, valamint Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere.

A fideszes városvezető megköszönte a beruházás környezetében élők türelmét és segítségét, valamint bejelentette, hogy a Millenáris Széllkapu Kft.-vel megkötötték azt a megállapodást, amelynek alapján január 1-jétől a környékbeliek éjszaka kedvezményesen parkolhatnak az idén átadandó ötszáz férőhelyes zárt és őrzött mélygarázsba

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.