Továbbra is esős marad az időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Forrás: MTI2019. 12. 21. 16:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, késő délelőtt délnyugatról csapadékzóna érkezik, amelyből estig országszerte várható eső – jelentős mennyiség az ország északnyugati felén-kétharmadán valószínű. Késő délután délnyugaton megszűnik a csapadék, ott a felhőzet is szakadozni kezd, de északkeleten egészen reggelig eshet.

Vasárnap délelőtt délnyugat felől ismételt felhőzetnövekedés kezdődik, és délután, estefelé már szinte országszerte újból eshet az eső, délen jelentős mennyiség is hullhat. Többfelé erős lesz a déli, délkeleti, majd vasárnap az északi, északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +10 fok között alakul, nyugaton lesz a hidegebb, keleten a melegebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 7 és 15 fok között alakul, nyugaton az alacsonyabb, keleten a magasabb értékekkel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.