Turisztikai szakértő: Egyre népszerűbbek a tematikus utak

2019. 09. 21. 21:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest, 2019. szeptember 21., szombat (MTI) – Egyre népszerűbbek a különböző tematikus utak a turisták körében – mondta Kiss Róbert Richárd szakújságíró az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Példaként említette, hogy vannak templomtúrák, búvártúrák, de kincskereső túrákat is szerveznek. Vannak már úgynevezett titkos utak is: az utazási irodák nem mondják meg előre az úti célt – fűzte hozzá a szakember, megjegyezve, előzetes felmérést készítenek az irodák az utazók preferenciáiról.

Kiss Róbert Richárd azt is elmondta, hogy az utóbbi időben egyre többen indulnak útnak egyedül. Megfigyelhető továbbá, hogy manapság olyan úti célokat is választanak, amelyek korábban nem voltak népszerűek. A tévésorozat hatására például sokan utaznak mostanában Csernobilba – közölte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.