Ugyanazt a halálkampányt folytatja az izraeli és a gyurcsányista baloldal

Jó hírek érkeztek Izraelből, miután kedden már az 500 ezret is meghaladta a Pfizer és a BioNTech által közösen fejlesztett oltóanyag első dózisával beoltottak létszáma az országban. Úgy tűnik tehát, hogy Benjamin Netanjahu miniszterelnök az utóbbi időszakban nemcsak egy sor arab állammal tudott partnerséget és együttműködést kialakítani, hanem sikerrel érte el azt is, hogy országa igazi „vakcina-világrekorderként” óriási lépéseket tegyen a koronavírus-járvány felszámolása érdekében – írja cikkében a Tűzfalcsoport.

Forrás: TŰZFALCSOPORT2020. 12. 30. 14:49
null
Forrás: YOUTUBE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arra az MTI is felhívta a figyelmet, a tervek szerint hamarosan napi 150 ezerre emelik az oltások számát, és ha sikerül elérni ezt a tempót, akkor másfél hónap múlva védett lesz 2,25 millió izraeli, a legnagyobb veszélynek kitett emberek. A szakemberek szerint néhány héten belül jelentősen javulhat a járványügyi helyzet az idősebbek beoltása nyomán, ugyanis elsősorban ők töltik meg a kórházakat.

Ahogy Magyarországon, úgy Izraelben is belpolitikai feszültségektől terhesnek bizonyult a járványkezelés. A jelenlegi helyzetről talán elég is annyit megemlíteni, hogy jövő márciusban újabb sorsdöntő választás elé néz az ország, két éven belül immáron negyedik alkalommal. Benjamin Netanjahu miniszterelnöknek nincs és nem is volt könnyű dolga, ugyanis egyszerre kellett megszerveznie a járvány elleni védekezést, tető alá hoznia egy sor nagyszerű megállapodást az arab államokkal, biztosítania a nagykoalíciós kormány működőképességét, és még a Soros-hálózattal összeforrt nemzetközi baloldal támadásaival is számolnia kellett.

A közelmúltban Eli Vered Hazan úrral, az izraeli kormánypárt külügyi igazgatójával készítettünk exkluzív interjút.

A politikus így nyilatkozott a Tűzfalcsoportnak:

„Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve, kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától. Sőt, olyan civil szervezeteket támogat, akik ártatlan zsidókat gyilkoló terroristákat védenek.”

Netanjahu egyik legádázabb ellenfele Yair Lapid. A kispárt vezére nemrég annyira beleélte magát a miniszterelnök bírálatába, hogy egyik szereplése során önmagából kikelve fejtegette, Netanjahu vakcinabeszerzési projektje kudarcra van ítélve. Szerinte Izrael majd januárban kaphat egy dobozt, benne maximum 5 db (!) koronavírus elleni oltással. Ahogy a fentiek mutatják, a jóslat és a politikai lejáratási kísérlet nem vált be, ugyanis nem öt, hanem 500 000 izraeli kapta meg a védőoltás első dózisát már decemberben.

A halálkampány a magyarországi baloldalon is népszerű fegyver

A járvány elleni védekezés Magyarországon sem múlhatott el baloldali halálkampány nélkül. A nyílt és brutális kamuvideós hamisítások mellett szinte már „felüdülésnek” számított, amikor baloldali politikusok „mindössze” hamis adatokkal, álhírekkel és „pusztán” nyílt és gyorsan cáfolható hazugságokkal támadták a járvány elleni védekezésben dolgozó szakembereket, egészségügyi dolgozókat.

A halálkampány egyik újabb példája volt a Gyurcsány-párt „egészségügyi szakpolitikusának” kedd esti kirohanása az ATV-ben. A gyurcsányista szakértő a Magyarországon is lassan küszöbön álló tömeges oltásokkal kapcsolatban sivalkodott az Egyenes beszéd című műsorban. Komáromi Zoltán abbéli véleményének adott hangot, amely szerint: „Itt hatmillió embert kellene beoltani fél év alatt. Ezt 25 vagy 250 oltóponton nem lehet megcsinálni” – toporzékolt a gyurcsányista.

Az orvos-aktivista tehát százezres nézőközönség előtt adta elő az oltási tervet kidolgozó szakembereket támadó politikai álláspontját. Mindezt olyan drámai hangsúllyal, amely gyakorló színészek részéről is elismerést válthatna ki.

A Soros-média is besegített Gyurcsány emberének

A halálkampány azonban nem lehetne teljes megfelelő médiatámogatás nélkül. A Soros által finanszírozott 444.hu nevű gyűlöletblog propagandistája képes volt tételmondatonként feldarabolni Komáromi szereplését, és külön cikkben foglalkozni a gyurcsányista sivalkodásával.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.