Újabb bizonyíték: a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos

Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 05. 27. 8:16
A vaccination syringe and a glass ampoule with a clear liquid on a blue background with the logo of Sinopharm pharmaceutical company.
A vaccination syringe and a glass ampoule with a clear liquid on a blue background with the logo of Sinopharm pharmaceutical company. March 13, Barnaul, Russia.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja: a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos

– jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, miután az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai vakcina teljes dokumentációját.

Menczer Tamás hangsúlyozta: emlékezhetünk, az oltásellenes magyar baloldal hónapokon keresztül támadta – és egyébként támadja ma is – a kínai vakcinát. Hónapokon keresztül hazudoztak, azt is mondták például, hogy a kínai vakcinának nincs meg a teljes dokumentációja.

Az államtitkár rámutatott:

megint lelepleződött az oltásellenes baloldal, megint kiderült, hogy hazudnak.

A kormánypárti politikus végül leszögezte: aki oltásellenes, az az is marad, az oltás azonban életet ment.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.