Újra egyre többen közlekednek a magyarországi közutakon

Óriásplakátokkal is védi az utak mentén dolgozó szakembereit a közútkezelő.

Forrás: MTI2020. 06. 15. 12:24
null
Salgótarján, 2017. február 8. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. úthibák javításán dolgozó munkatársai kátyúznak Salgótarjánban 2017. február 8-án. MTI Fotó: Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriásplakátokkal is védi az utak mentén dolgozó szakembereit a közútkezelő – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Az úton lévők az M1-es, az M3-as, az M30-as és az M7-es autópálya, valamint a 710-es és a 8-as út mentén találkozhatnak a Figyelj a közutasokra! szövegű óriásplakátokkal.

A társaság a közleményben kiemelte, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések enyhítése után újra egyre többen közlekednek a magyarországi közutakon, így megnőtt a balesetveszélyes helyzetek esélye.

Emlékeztettek arra, hogy a 2000-es évtől mostanáig 17 mérnökségi szakember halt meg munkaterületen a figyelmetlen vagy szabálytalan közlekedők miatt, ezért is folytatják a Biztonságunk az Ön kezében van! című kampányukat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.