Újra lesz repülőnap és haditechnikai bemutató Kecskeméten

Nyolc év után rendezik meg újra a nemzetközi repülőnapot és haditechnikai bemutatót augusztus 28–29-én Kecskeméten. Akik ott lesznek, maguk győződhetne meg arról, hol tart a honvédség haderőfejlesztése.

Magyar Nemzet
2021. 07. 09. 14:14
null
20201007 MN MH 86. Szolnok Helikopter Bázis sajtónap Magyar Nemzet fotó:Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc év után rendezik meg újra a nemzetközi repülőnapot és haditechnikai bemutatót augusztus 28–29-én Kecskeméten. Akik ott lesznek, maguk győződhetne meg arról, hol tart a honvédség haderőfejlesztése. Nem titkolt célja a Magyar Honvédségnek és a Honvédelmi Minisztériumnak, hogy bemutassa a lakosságnak azokat a harci járműveket és eszközöket, valamint a katonák új egyéni felszerelését, amelyek a honvédelmi és haderőfejlesztési programban kerültek a hadsereghez. Erre remek alkalom egy kétnapos fesztivál, amelynek korábban nagy hagyománya volt, és amelyet augusztus 28–29-én, nyolc év szünet után elevenítenek fel Kecskeméten. A nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató az egész családnak érdekes látványosság lehet.

https://videotar.honvedseg.hu/files/hm_sajto/Repulonap_2021.mp4

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.