Vadai kártékonysága

Hölgy létére úgy támad, pusztít, akár egy ragadozó.

Franka Tibor
2020. 04. 16. 20:01
VADAI Ágnes
A DK frakcióvezető-helyettese a katolikus egyházat helyezte az általa benyújtott pedofil-ellenes törvényjavaslat célkeresztjébe MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vadai Ágnes olyan ember, aki nem találta meg a hivatását. Maradt hát neki a se nem látvány, se nem elme tömegpolitikusi szerepe. Ráadásul képtelen otthoni erkölcsét lecserélni a nyilvánosság előttivel, ezért aztán hölgy létére úgy támad, pusztít, akár egy kártékony ragadozó.

Legutóbb az Orbán-gyalázás “szentélyében”, az ATV stúdiójában az objektivitástól csillogó fejű, alákérdezős műsorvezetőtől kapott lehetőségre feltekeredve, amolyan alattomosan rosszindulatú, igazi durva ember módjára kérte számon Orbánt, mit rohangál az országban össze-vissza, neki nem a kórházakban a helye, hanem az asztal mellett, ahol számoljon, szerződjön, végezze a dolgát.

Képmutatása, igaz tudtán kívül, de a bűn hódolata volt, az erény előtt. Mivel az “egymagam akarok bölcs lenni” megmondóember álságos szerepéből egy pillanatra sem akart kiesni, rátett még egy DK-s szívlapáttal. Szerinte Orbán a kórházi látogatásai során ráadásul, még egy-egy járvány elleni védőruházatot is elhasznált. /Értsd: elvett másoktól./ Ez volt a pillanat, amikor a közönségest a kolosszális kivitel megsokszorozta. Ettől tűzpiros haja is kiszőkült. A világító fejű alákérdezőben volt annyi kurázsi, hogy legalább hallgatott.

Attól, hogy Ágnes asszony híján van a legalapvetőbb emberi érzéseknek, illetve erősebb benne a gyűlölet, meg az irigység, attól még az ország döntő többsége büszke lehet rá – és felmérések bizonyítják, hogy az is –, ha miniszterelnöke tudomást véve a kiválóan teljesítőkről, a frontvonalban harcolókról, személyesen mond köszönetet, ad bátorítást, vállal sorsközösséget.

Azokban az országokban, ahol nem ilyen ellenzékkel verte meg a népeket a Jóisten, ott még az “ellentmondók” is elismeréssel, nem pedig epeömléssel illettnék a hasonló cselekedetet. Csak nálunk ennyire elvetemültek az emberre veszélyes ragadozók, dúvadok, mert képtelenek felnézni azokra, akik különbek náluk.

Jókai egyik regényében olvastam, hogy az alkotó embert és annak jószágát állandóan dézsmáló tolvajok és dúvadok távoltartására mindig tartottak a sövénybe rejtve egy önmagától elsülő lőfegyvert.

Vadai megtalálta és kilőtte saját magát.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.