Varga Judit: Áldozatsegítő videó podcast sorozat indul

A Hétköznapi Történetek sorozat az Áldozatsegítő Központ social media csatornáin havonta jelentkezik majd új epizódokkal.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 12. 30. 18:28
A jogszabályok minden fizikai és lelki erőszakot tiltanak a kicsikkel szemben
A jogszabályok minden fizikai és lelki erőszakot tiltanak a kicsikkel szemben Fotó: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindult a Hétköznapi Történetek áldozatsegítő videó podcast sorozat – jelentette be a közösségi oldalán az igazságügyi miniszter.

Varga Judit ismertette: a szakemberek az Áldozatsegítő Központokban előforduló valódi esetek alapján készítenek videó podcast sorozatot, ahol színészek segítségével olyan történetek kerülnek bemutatásra, amelyek nem csupán az áldozattá válás megelőzésében segítenek, hanem abban is, hogy az emberek felismerjék, ha a környezetükben hasonló helyzetbe kerül valaki.

A dramatikus történeteket – tette hozzá – szakértői elemzések követik, melyekben kifejtésre kerülnek a helyzetek megoldásai, és a beszélgetés segít a téma iránt érdeklődőknek megérteni az áldozati helyzetek hátterét és körülményeit is.

A Hétköznapi Történetek sorozat az Áldozatsegítő Központ social media csatornáin havonta jelentkezik új epizódokkal – tudatta a tárcavezető.

A sorozat első része IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.