Vasárnap inkább már csak a Dunántúl egy részén várható napsütés

Forrás: MTI, facebook.com/orszagosmeteorologiaiszolgalat2020. 01. 11. 18:29
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a Kárpát-medence nagy része fölött éjszaka – várhatóan hosszú napokra – bezárul a felhőtakaró, napsütés vasárnap inkább már csak a Dunántúl egy részén fordulhat elő.

Várható időjárás az ország területén vasárnap estig:

Napnyugta után kelet felől terjeszkedni kezd a köd és a rétegfelhőzet. Vasárnap inkább csak a Dunántúlon, annak is elsősorban a nyugati részén lehetnek kisebb gyengén felhős, napos területek, illetve a magasabb hegyek emelkednek a felhőtakaró fölé, másutt borult lesz az ég, és kisebb-nagyobb körzetekben egész nap megmarad a köd. Éjszakától helyenként szitálás, ónos szitálás kialakulhat. Az északnyugati szél szombat estére mindenütt mérséklődik, és vasárnap nagyrészt gyenge lesz a légmozgás, csak a Kisalföld térségében élénkülhet meg a déli szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -6 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap az ország nagy részén 0 és +3, a napos tájakon 4 és 7 fok között várható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.