Vasúti utazással akar tapasztalatot szerezni a Mi Hazánk és a Betyársereg

2019. 09. 29. 20:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tapasztalatszerző vasúti utazásra indul a Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel vasárnap – jelentette be a Mi Hazánk elnöke Budapesten, a Nyugati pályaudvaron.

Toroczkai László azt mondta: követelik a vasúti közlekedés biztonságosabbá tételét, ezért azon a Cegléd Szolnok-Nyíregyháza vonalon indulnak az első tapasztalatszerző utazásra, amelyen a legtöbb, kalauzok, jegyvizsgálók, illetve utazók elleni támadás történt.

További követeléseik között említette a MÁV vezetőinek leváltását és átlagosan 50 százalékos béremelést a vasúti dolgozóknak. Hozzátette: a legveszélyesebb kalauzi, jegyvizsgálói munkakörökben 60-70 százalékos béremelést tartanának elfogadhatónak.

A Mi Hazánk elnöke arról is beszélt: szükségesnek tartja a korábban felszámolt vasútőrség helyreállítását. Amíg ez nem történik meg, a Betyársereggel folyamatosan tapasztalatszerző utazásokra indulnak – mondta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.