Vitézy Dávid: Politikailag motivált a CAF villamosok körüli botránykeltés

„A CAF villamosok körüli botránykeltés egyértelműen politikailag motivált” – írja Facebook-posztjában Vitézy Dávid.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 10. 09. 13:24
Vitézy Dávid
A szervezet vezetője jól ismeri a főváros működését Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kezd egyre szórakoztatóbb lenni a BKK és a BKV kommunikációja: Draskovics Tibor után most maga Vágó István kvízmester tisztelt meg azzal, hogy a CAF villamosok ügyében műszaki szakmai állásfoglalással reagáljon a tegnapi posztomra” – írja közösségi oldalán Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója. Mint írja, „Vágó úr, aki tavaly ősztől a BKV vasúti járműjavítójának felügyelőbizottságában dolgozik, most legalább teljesen világossá tette:

a CAF villamosok körüli botránykeltés, a leszállított villamosok forgalomba állítása körüli több mint egy éve tartó késlekedés egyértelműen politikailag motivált és egy újabb visszamutogatási próbálkozás jegyében fogant”.

Vitézy posztjában kiemeli, hogy „az elmúlt évek sikeres közlekedési beruházásainak bemocskolására tett kísérlet visszatetsző, arról nem is beszélve, hogy

erősen hitelteleníti a kritikát, ha közben nem történik semmi a budapesti tömegközlekedési járműpark további megújítása érdekében, és a már megrendelt járművek forgalomba állását is akadályozzák”.

Ezután Vitézy tételesen cáfolja Vágó István vádjait.

Vágó István posztja itt megtekinthető:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.