Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: Czeglédy Csaba

77 cikk 1/8 oldal

Rabosították Varju Lászlót

Varju Lászlót ugyanakkor nem vettek őrizetbe. A DK politikusának védelmét a hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba látja el.

Ráégett a DK-ra a győri zsarolási ügy

Egyre több jel mutat arra, hogy a DK-nak és személy szerint a Gyurcsány Ferenchez közel álló Czeglédy Csabának komoly szerepe volt Borkai Zsolt megbuktatásában.

Érdekes szófordulatok a Borkai-ügyben

A Mandiner figyelemre méltó párhuzamokat vél felfedezni a Demokratikus Koalícióhoz és Gyurcsány Ferenchez köthető ügyvéd és a Borkai-ügy kirobbantásával ismertté vált álprofil között.

Szombathelyen is áll már a bál a balliberális oldalon

Élesen bírálta mások mellett Nemény András (MSZP) szombathelyi polgármestert és a szintén szocialista alpolgármestert, Horváth ­Attilát Szendrő-Németh Tamás jogvédő az egyik közösségi oldalon.

Két DK-s kerület szerződött Czeglédyékkel

Továbbra sem engedi el Czeglédy Csaba kezét a Gyurcsány vezette DK, a párt büntetőügyekbe keveredett ügyvédjének cége most Niedermüller Péter, a VII. kerület új DK-s polgármesterétől kapott megbízást.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …