Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: ­Jean-Claude Juncker

77 cikk 1/8 oldal

Ciprus sem bírja a migrációs nyomást

Brüsszeli folyosópletykák szerint a Juncker-bizottságnak a hátralévő szűk három hónapra aligha vannak átfogó tervei a migrációs válság megoldására vonatkozóan.

Junckernél csak jobb jöhet

Ursula von der Leyen a megválasztása érdekében mind a két tábornak próbált a kedvé­ben járni. Ez az elnöki ténykedése során nem fog menni, vannak világosan eldöntendő kérdések.

Folyik az egyeztetés Jean-Claude Juncker utódlásáról

Az EP- választásokat követő informális EU-csúcson a három legnagyobb európai pártcsalád koordinátorokat nevezett ki az uniós tisztújításról szóló egyeztetések lebonyolítására.

A baloldal forradalomra kér felhatalmazást

A Junckerek, Merkelek, Timmermansok, Weberek, Gyurcsányok és Gyurcsánynék mind-mind a legrosszabb értelemben vett forradalmárok, akiknek semmiféle tudásuk, tervük nincs a jövőre nézve.

Politikaivá vált a Juncker-bizottság

Politikai testületként működött az elmúlt öt évben az Európai Bizottság, ezzel felborult az uniós intézmények közötti egyensúly – erről beszéltek kormányzati politikusok egy konferencián.

Juncker uniós állást jósol Merkelnek

Merkel korábban ugyan kizártnak nevezte, hogy az európai porondon vállalna feladatot, ám a májusi uniós választások közeledtével egyre többször bukkan fel a neve.

Időhajlítók

Az EU legnagyobb problémája.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.