Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: mszp

495 cikk 1/50 oldal

Felfalja a DK az MSZP-t

Folytatódik az MSZP felbomlása, csütörtökön két budapesti szocialista polgármester – Szaniszló Sándor és Kiss László – lépett ki a pártjából, és bejelentették, hogy a DK-hoz csatlakoznak.

Két budapesti MSZP-s polgármester is átáll Gyurcsányékhoz

Mivel a kettős párttagság a szocialisták alapszabálya szerint tiltott, ezért a XVIII. kerületet vezető Szaniszló Sándornak és Kiss Lászlónak, Óbuda polgármesterének is megszűnik MSZP-s párttagsága.

Gajdics Ottó: Ismét a gyűlöletről

Az MSZP vizesnyolcas elnökének annyi ugrott be a nemzeti konzultáció hírére, hogy a Fidesz újabb ügyekben akar gyűlöletet szítani, így ideje elmélkedni egy kicsit a gyűlöletről és az ő szításáról.

Két kézzel szórja a pénzt az MSZP

Csak januárban összesen ötvenmillió forint értékben kötött különböző megbízási szerződéseket Tóth Bertalan, az egyre fogyatkozó támogatottságú párt elnök-frakcióvezetője.

Márciusban újra kezdik

Azt beszélik, hogy az elfekvőben pulzáló szocialista párt vezetése – a kongresszus és a választmány háttérbe szorításával – magához ragadná a tényleges hatalmat.

Listavita osztja meg az ellenzéki térfelet

Tekintettel Gyurcsány Ferenc érdekérvényesítő képességére, minden bizonnyal az általa eltervezett egy közös lista fog érvényesülni, amibe bele fog olvadni a Jobbik is – mondta a Magyar Nemzetnek Törcsi Péter.

Újra kezdik Simon Gábor perét

A Fővárosi Törvényszéken újrakezdődik az MSZP volt elnökhelyettese ellen költségvetési csalás miatt már 2016-tól tárgyalt büntető per.
495 cikk 1/50 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …