Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 8., vasárnap, Mária napja

Címke: Angárd

4 cikk 1/1 oldal

A Néppárt szétveri saját magát

A Századvég Alapítvány elnöke úgy véli, a néppárti politikusok többsége a pozíciójuk gyengülésével számol, de ők akarják fújni a passzát szelet.

Angard: A svéd miniszternek bocsánatot kellene kérnie a magyar kormánytól

Svédország minisztere nem mondhat ilyet Magyarországra. Bocsánatot kellene kérni, amiért lenácizta a magyar miniszterelnököt – hangzott el az ECHO TV Angard című műsorában. Mráz Ágoston Sámuel úgy véli, Semjén Zsolt objektív és helytálló állításokat fogalmazott meg, amikor az ECHO TV Bayer show című műsorában betegnek nevezte a hazai családpolitika támadóit. A Nézőpont Csoport ügyvezetője szerint Svédországnak semmi joga beleszólni a magyar családpolitikába.

Angard: Orbán Viktor jogosan bírálta a Jobbik és a baloldal nászát

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde. Megszólalt Soros György is, aki most publikált cikkében a magyar miniszterelnököt bírálta és azt írta: Európát pont tőle, a Fidesztől és az ehhez hasonló erőktől kell megvédeni. Négy vitapartner: a pást baloldalán Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport ügyvezetője.

Angard: saját fundamentumával megy szembe a baloldal

Súlyos politikai ára lesz az ellenzéki következetlenségnek – mondta Gajdics Ottó az ECHO TV Angard című műsorában annak kapcsán, hogy Karácsony Gergely a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz. Egy olyan ember, aki a hatalomért cserébe szembemegy a korábbi elveivel, nem alkalmas városvezetőnek – jelentette ki a Karc FM főszerkesztője.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …