Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: Boeing

44 cikk 1/5 oldal

Leállhat a 737 Max gyártása

A társaság keményen dolgozik azon, hogy kijavítsa a két, összesen háromszáz ember halálát követelő katasztrófa okának tartott szoftverhibát.

Rossz adós a Boeing a Fitch szerint

Stabilról negatívra rontotta a Fitch Ratings a Boeing amerikai repülőgépgyártó adósi besorolásának kilátását arra hivatkozva, hogy nem tudni, mikor kerülhetnek ismét forgalomba a cég 737 Max repülőgépei.

Az Airbus lassan beéri és lehagyja a Boeinget

Az évtized nagy részében az amerikai Boeing uralta a repülőgépgyártás világpiacát, az örök második helyre szorítva európai riválisát, az Airbust. Ám ez most szakértők szerint látványos változás előtt áll.

Felvirradt a Boeing napja

Megtört a jég, végre vevőre talált a Boeing balsorsú modellje, a 737 MAX – először azóta, hogy március közepén a világ összes légitársasága a földre parancsolta őket két halálos katasztrófa miatt.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.