Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Boeing

20 cikk 1/2 oldal

Több tucatnyi Boeing gépen találtak repedéseket

Újabb biztonsági problémával kell szembenéznie a Boeing amerikai repülőgépgyártónak, miután a 737-es sugárhajtású repülőgép korábbi változatainak átvizsgálásakor 38 repülőnél találtak potenciális kockázatot jelentő repedéseket – derül ki a cég csütörtöki tájékoztatásából.

Megtelt az európai égbolt

Több rekord is megdőlt tavaly az európai légi közlekedésben, a legforgalmasabb szeptemberi napon csaknem 40 ezer repülőgép szállt a fejünk felett.

Leállhat a 737 Max gyártása

A társaság keményen dolgozik azon, hogy kijavítsa a két, összesen háromszáz ember halálát követelő katasztrófa okának tartott szoftverhibát.

Rossz adós a Boeing a Fitch szerint

Stabilról negatívra rontotta a Fitch Ratings a Boeing amerikai repülőgépgyártó adósi besorolásának kilátását arra hivatkozva, hogy nem tudni, mikor kerülhetnek ismét forgalomba a cég 737 Max repülőgépei.

Az Airbus lassan beéri és lehagyja a Boeinget

Az évtized nagy részében az amerikai Boeing uralta a repülőgépgyártás világpiacát, az örök második helyre szorítva európai riválisát, az Airbust. Ám ez most szakértők szerint látványos változás előtt áll.

Felvirradt a Boeing napja

Megtört a jég, végre vevőre talált a Boeing balsorsú modellje, a 737 MAX – először azóta, hogy március közepén a világ összes légitársasága a földre parancsolta őket két halálos katasztrófa miatt.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …