Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 22., szombat, Gerzson napja

Címke: európai parlamenti választás

10 cikk 1/1 oldal

Sakkban tartja a riválisokat az MSZP

Egy sor helyen az MSZP adja a polgármesterjelöltet is, Debrecenben azonban ők húzták a rövidebbet a Gyurcsány-párttal szemben.

Családokra tett sértő megjegyzést Szabó Tímea

A Párbeszéd társelnökének rövid időn belül ez már a második sértő és durva nyilatkozata. Múlt hétfőn a parlamentben arról beszélt, hogy Orbán Viktor okozta a Hableány turistahajó tragédiáját.

Nemzetek tavasza

Jean-Claude Juncker és hasonszőrű tekintélyelvű társai magát a demokráciát populistázzák le az európai népek és a hazájukat szerető politikusok lekezelésével.

EP-választás: két lehetőség maradt

A szavazófülke magányában minden választás leegyszerűsödik. Ez a májusi európai parlamenti választáson is így lesz. Ez még akkor is így van, ha a szavazólapok mást sejtetnek.

A spanyol nőkért folyik a verseny

Politikai töltetet kapott a nőnapi felvonulás idén Spanyolországban, miután április 28-án előre hozott parlamenti, május 26-án európai parlamenti választásokat tartanak.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …