Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: fekete-győr andrás

31 cikk 1/4 oldal

A válságban kiegyezésre van szükség

Nagyon félrevisz, ha valaki most annak drukkol, hogy a válság idején összeomoljon a kormány. Ez mindannyiunk számára katasztrófával járna – mondta a Magyar Nemzetnek Fekete-Győr András.

Találka a fogadjistennel

Egy, ahogyan írja, „mélyen elgondolkodtató” beszámolót tett közzé Facebook-oldalán Fekete-Győr András Momentum-vezér a minap bizonyos Körmendi Zoltán hányattatásairól.

A vidék nem kér az ellenzéki megmondóemberekből

A vidéki ember nem vár másokra, nem mutogat a városiakra, helyette a földhöz, a tulajdonhoz való kötődés, a család, a vallás, a köztisztelet jelenti számára az életet.

Fegyőr elvtárs alaposan kivágta a rezet

Mind Fegyőr, mind a globalista zöldmozgalom kitűnően felmondja a frankfurti iskola által megalapozott kulturális baloldal – vagy inkább kultúrmarxista oldal – téziseit.

A baloldal háttere

Fekete-Győr András Momentum-vezér több alkalommal kijelentette: pártja a melegek mellett a migránsokkal is erősen szimpatizál.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …