Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: felmérés

551 cikk 1/56 oldal

Az északírek többsége támogatná az országrészre vonatkozó tartalékmegoldást

Az Észak-Írországban élők többsége támogatná a brit európai uniós tagság megszűnéséről szóló vitában az ír-északír határellenőrzés elkerülését célzó tartalékmegoldásnak azt a változatát, amely az Ír-tengerre helyezné a vámhatárt az EU-val – derült ki egy vasárnap ismertetett felmérésből.

Minden ötödik belga elfogadhatónak tartja a terrorista harcosok megkínzását

A Belga Vöröskereszt frissen közzétett adatai szerint minden ötödik belga elfogadhatónak tartja a foglyul ejtett terrorista harcosok megkínzását a fontos katonai információk megszerzése érdekében. Egy 16 országra kiterjedő felmérés eredménye pedig azt mutatja, hogy a kínzást elfogadók arány mára átlagosan 36 százalékra nőtt Európában – közölte a La Libre Belgique című belga napilap csütörtökön.

Nyaraljon ön is Pest-Budán!

Mivel üthetik el az idejüket azok, akik anyagiak híján vagy mert valamilyen fontosabb dologra gyűjtenek, esetleg más okból nem tudnak elutazni a szabadságuk idején. Nem is hinnék, mennyi mindennel.
551 cikk 1/56 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.