Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: hbo

12 cikk 1/2 oldal

Óránként két Hirosima

Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megértsük, mitől robbant fel a csernobili atomerőmű, de az is az igazsághoz tartozik, hogy nem is olyan egyszerű ez a kérdés.

Bocsánatkérést követelnek a HBO-tól a csalódott orosz kommunisták

Bocsánatkérést követelt a Trónok harca sikertelennek ítélt befejezése miatt, és az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái elnevezésű párt altaji szervezetének vezetője.

Keserédes Trónok harca-vég

Zsarnokölés és a Gyűrűk ura film­trilógia befejezésére hajazó vég — Amerikában vasárnap hajnalban a Vastrón című epizóddal ért véget a Trónok harca.

Deneriszek és petíciók kora

A Trónok harca nyolcadik évadának utolsó részét vasárnap láthatja az észak-amerikai közönség. Az HBO adatai szerint Amerikában mintegy 43 millióan nézik a széria epizódjait.

Kirakós

Nem hagyományos krimisorozat, hanem antológia: Nic Pizzolatto ötletgazda koncepciója az volt, hogy a True Detective minden egyes szezonja egy új történetet mond el.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.